Home » Îmbrăcăminte Online » Cum cumpăr sau să caut o geacă de piele

Fie că vă cumpărăți pentru dvs. sau faceți un  cadou, să alegi o geacă de piele poate părea dificilă. Dacă luați în considerare câțiva factori importanți, puteți găsi geaca perfectă. Hotărâți-vă asupra unui model de geacă, ce tip de piele doriți și ce culoare să aibă.

Luați în considerare o culoare neutră care se potrivește cu garderoba dvs. Acest lucru vă va permite să purtați în mod regulat geaca în asortiment cu celelalte haine. De exemplu, cumpărați un sacou negru dacă majoritatea hainelor dvs. sunt de culoare deschisă sau sunt în cea mai mare parte negru și alb. Cumpărați un sacou maro dacă hainele dvs. sunt în tonuri închise, cum ar fi bej sau bronz.

Evitați culorile luminoase dacă purtați geaca zilnic sau în condiții meteorologice nefavorabile, deoarece se poate murdări ușor iar spălarea nu este tocmai simplă.

Cumpărați o geacă de piele tip casual biker dacă sunteți înalt. Jachetele de motocicliști conțin în mod tipic mai multe efecte vizuale, cum ar fi fermoarele și buzunarele, cat și croiala fiind mai pe corp. Cu un guler mare și cu mâneci largi, o jachetă de motociclist este probabil cel mai casual stil și poate forma o combinație excelentă cu blugi.
Dacă sunteți în căutarea de simplitate, încercați să găsiți cele care nu sunt umplute cu accesorii cum ar fi cataramele și fermoarele.

Alege o culoare care îți place și te face să te simți bine în pielea ta. Am vazut adesea că oamenii preferă să cumpere geci pe culori ce sunt în acel moment în trend, dar nu e tocmai cea mai bună alegere.

Ceea ce este azi în trend poate nu va mai fi mâine sau mai rău, te va face să te simți stânjenit atunci când le îmbraci. Am făcut cândva greșeala să cumpăr o geacă de fâș verde cu galben. Era ok pe stradă, la blug dar parcă nu era ok să mă duc cu ea la birou, la un restaurant…parcă nu pica tocmai ok pe mine și pe restul ținutei.

Din acest motiv recomand de fiecare data gecile din piele de culoare neagră. Acestea se pot adapta la orice, fie că ai o ținută casual sau business, că mergi la restaurant sau la birou. În plus gecile negre arată și fain.

Dacă ești mai slăbuț/slăbuță, caută o geacă croită pe corpul tău. Cele clasice au croiala dreaptă și nu se vor așeza ok pe tine.

Alege pielea potrivită. Dacă vrei ca pielea să fie moale și să te simți foarte lejer, atunci pielea de capră ar fi alegerea potrivită. Însă dacă o vei purta foarte mult pe vreme geroasă sau ploioasă, atunci pielea de cal sau vită este cea indicată.

Vezi reduceri si modele geci

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: