Home » Ghid Haine Online » Cum cumpăr și caut încălțăminte online

Nimic nu poate înlocui experiența cumpărăturilor din magazinele fizice, mai ales dacă vorbim despre încălțăminte online și mai ales dacă magazinul fizic este unul dintre preferatele tale. Dar cumpărăturile online au multe avantaje!

Pentru cei care nu au prea mult timp să meargă la cumpărături, să aibă un magazin deschis 24 de ore, cu un portofoliu întreg la dispoziție și cu toată liniștea casei, este o oportunitate neprețuită. Când vine vorba de încălțăminte, totuși, mulți oameni devin absorbiți îndoielii înainte de finalizarea cumpărării. Se gândesc dacă vor nimeri măsura potrivită, dacă arată fix ca în poze, etc.

Pe lângă lejeritatea navigării online și timpul salvat, online poți găsi foarte, foarte multe reduceri și poți compara cu mai mai multe magazine.
Magazinul potrivit – Primul sfat pentru a evita greșelile  este să alegeți un magazin online cu o istorie sigură. Mai bine, dacă marca are magazine fizice: activitate garantată și experiență solidă în domeniu.

O serie de magazine online și sigure sunt acestea : Kurtmann / Comodo / ECCO Shoe / Deichmann

Evaluați politicile de returnare – Cel de-al doilea pas este cu siguranță să citiți care sunt politicile privind returnarea produselor: dacă sunt deosebit de severe, suspecte. Magazinele enumerate mai sus au politici de retur favorabile clienților.

Imagini pentru pantofiCumpărați pantofi online dacă au și poze, detalii despre culori și material. Alegeți un site unde imaginile sunt suficient de mari pentru a evalua detaliile și pentru a încadra încălțămintea din mai multe perspective.

Materiale – Deși imaginea vă poate ajuta să alegeți, nu reprezintă totul. Dacă nu puteți cântări și atinge fizic pantoful, nu puteți obține o imagine exactă a calității materialelor sale. Aceasta va necesita o descriere a detaliilor produsului. Citiți cu atenție materialele folosite și, dacă aveți vreo îndoială, nu ezitați să contactați serviciul de relații cu clienții.

Culori – Acest lucru se aplică la ceea ce am spus mai sus: fotografiile produsului nu pot reproduce exact ce culoare are produsul. Descrierea poate ajuta și, în orice caz, aveți opțiunea de a oferi clienților să clarifice orice îndoială.

Magazinul potrivit – Primul sfat pentru a evita greșelile în cumpărăturile dvs. este să alegeți un magazin online cu o istorie sigură. Mai bine, dacă marca are magazine fizice: activitate garantată și experiență solidă în domeniu.

Evaluați politicile de returnare
– Cel de-al doilea pas este cu siguranță să citiți care sunt politicile privind returnarea comerțului cu pantofi: dacă sunt deosebit de severe, suspecte.

Imagini pentru pantofi – Cumpărați pantofi online înseamnă, în mare parte, să vă bazați pe imaginile oferite de comerțul electronic. Alegeți un site unde imaginile sunt suficient de mari pentru a evalua detaliile și pentru a încadra încălțămintea din mai multe perspective.

Material – Deși imaginea vă poate ajuta să alegeți, nu spuneți totul. Dacă nu puteți cântări și atingeți fizic pantoful, nu puteți obține o imagine exactă a calității materialelor sale. Aceasta va necesita o descriere a detaliilor produsului. Citiți cu atenție materialele folosite și, dacă aveți vreo îndoială, nu ezitați să contactați serviciul de relații cu clienții.

Culori
– Acest lucru se aplică la ceea ce am spus mai sus: fotografiile produsului nu pot reproduce exact ce culoare are produsul. Descrierea poate ajuta și, în orice caz, aveți opțiunea de a întreba suportul pentru relații cu clienții.

Mărimea potrivită
– Una dintre problemele esențiale în cumpărarea de încălțăminte online este alegerea mărimii potrivite a încălțămintei. Prin urmare, este esențial să îți măsori piciorul, chiar dacă știi că porți 40, știi prea bine că nu mereu ți s-a potrivit mărimea, apoi urmează indicațiile magazinului. Pentru a se potrivi corect, procedați după cum urmează: luați o foaie de hârtie goală, un creion și o ruletă sau metru.Purtați o pereche de șosete de grosime medie și puneți piciorul pe foaie. Cu un creion, trageți cu atenție conturul piciorului. Măsurați lungimea de la călcâi până la vârful degetelor și comparați măsurătorile cu diagrama de mai jos.

Marimea ta cm 25.2 – 25.7 25.8 – 26.4 26.5 – 27.1 27.2 – 27.8 27.9 – 28.5 28.6 – 29.0 29.1 – 29.7
EU 39 – 39.5 40 – 40.5 41 – 41.5 42 – 42.5 43 44 – 44.5 45
US 06.06.2005 07.07.2005 08.08.2005 09.09.2005 10.10.2005 11.11.2005 12
UK 05.05.2005 06.06.2005 07.07.2005 08.08.2005 09.09.2005 10.10.2005 11


Începeți cu piciorul drept
– Mulți cumpărători ignoră faptul că cele două tălpi nu au aceeași dimensiune. Dacă nu puteți conta pe sprijinul personalului cu experiență al unui magazin, acesta este un sfat prețios: cu repetați procedura de mai sus și la celălat picior.
Prima comandă este de test – Când cumpărați pantofii unui brand sau magazin pentru prima dată, comandați un singur model, astfel încât să puteți testa corectitudinea numărului ales, calitatea, materialele, daca produsul corespunde cu detaliile magazinului online.
Încercați încălțămintea imediat – Fără a scoate orice etichete, încercați imediat noii pantofi achiziționați online, astfel încât aceștia să poată fi în intervalul politicii de retur, în caz că există ceva în neregulă.
Probați încălțămintea în interior – Pentru a evita deteriorarea lor și a face imposibilă returnarea, încercați pantofii cu atenție în interior.

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: